6 دلیل نیاز به سیستم نرم افزاری مدیریت رستوران
مدیریت یک رستوران، بسیار دشوار و چالش برانگیز است که در صورتی مدیر آن کسب و کار می تواند به صورت صحیحی از عهده وظایف خود برآید که از تکنولوژی نیز استفاده نماید. در حقیقت، یک نرم افزار مدیریت رستوران جوهره موفقیت کسب و کار است.
برخی از صاحبان رستورانها به دلیل عدم استفاده صحیح از تکنولوژی و نرم افزار به شدت درگیر مدیریت رستوران میشوند، اگر قصد دارید یک رستوران موفق را راه اندازی کنید که قادر به اجرای کمپین های بازاریابی قوی، اجرای برنامه های وفاداری و … باشد لازم است که از سیستم های یکپارچه مدیریت رستوران استفاده نمایید.
یک نرم افزار مدیریت رستوران باید در سازماندهی فرآیندها به شما کمک کند، باید آیتم های منو را مدیریت کند، قادر به مدیریت موجودی باشد، روی هزینه غذا نظارت داشته باشد و در هر مقطع زمانی تصویر واضحی را به شما ارائه دهد تا شما بتوانید بر روی مسائل دیگری همچون دکوراسیون، کیفیت غذا، آموزش و … تمرکز کنید.
در صنعت رستوران، مدیریت زمان بسیار مهم است. یکی از مزیتهای افزودن نرمافزار و فناوری به رستوران، سادهسازی و کوتاهتر کردن زمان فرآیندها می باشد. با در نظر گرفتن این موضوع، اگر فناوری مورد استفاده استاندارد نبوده و نیازها را برطرف ننماید، قطعا باعث ناکارآمدی سیستم شده و در نهایت نارضایتی مشتری را به ارمغان می آورد.
در اینجا به 6 دلیل اصلی برای داشتن سیستم مدیریت رستوران اشاره می کنیم.
1. کنترل موجودی و هزینه های غذا
نرم افزار مدیریت موجودی به عنوان بخشی از سیستم مدیریت رستوران شما می تواند فرآیند کنترل موجودی را کارآمدتر کند. کنترل و ردیابی خودکار موجودی از طریق یکپارچه سازی سیستم
می تواند بسیار کارا باشد و با گذشت زمان، بر اساس گزارش های فروش و موجودی ، میتواند مواد اولیه را مدیریت کرده و ضایعات غذا را کاهش دهد.
سیستم های مدیریت رستوران همچنین می توانند به شما در بهینه سازی هزینه های غذا، کمک کنند. با متمرکز کردن دادههای هزینه غذا، میتوانید تغییرات قیمتهای فروشنده ها را رصد کرده و از هزینهها مطلع شوید و تنظیمات مربوط به منو را انجام دهید.
2. سودآوری بیشتر
نرمافزار مدیریت رستوران نه تنها میتواند هزینههای غذا را کاهش دهد، بلکه این نرمافزار میتواند با گزارشاتی کامل، در اتخاذ تصمیم های صحیح برای منوی غذایی به افزایش سودآوری رستوران شما کمک کند. هنگامی که بر اساس معیارهای استراتژیک هزینه غذا، تغییراتی در آیتم های منو ایجاد می کنید، مسلما هزینه ها کاهش یافته و سود شما افزایش می یابد.
3. صرفه جویی در زمان و حذف خطاهای انسانی
اگر شما از یک سیستم رستورانی جامع استفاده نمایید، تمامی بخش های رستوران یکپارچه می شود و این موضوع باعث کاهش ناکارآمدیها و همچنین ساده سازی فرآیندها می شود. به عنوان مثال، یکپارچگی کامل بین سیستم فروش رستوران با سایر سیستم ها همچون سیستم حسابداری، سیستم مدیریت مشتریان و یا رزرواسیون می تواند خطاهای انسانی را از بین برده و به روز بودن داده ها را تضمین نماید. این دادههای مفید از تمام زیرسیستمها به شما کمک میکند تا تصمیمات آگاهانه و فوری در شرایط ویژه بگیرید و به طور کاملا صحیح به روندها رسیدگی کنید.
4. بهینه سازی هزینه های نیروی کار
نرم افزار مدیریت رستوران، می تواند به شما در بهینه سازی هزینه نیروی کار، یکی از بزرگترین هزینه های شما، کمک کند. این بخش از نرم افزار با ارائه آمار و گزارشاتی صحیح و تحلیلی از هزینه های نیروهای کار شما، در بلندمدت به اداره رستوران و اتخاذ تصمیمات صحیح در حوزه نیروی انسانی به شما کمک خواهد کرد.
5. حسابداری خود را ساده کنید
یک سیستم جامع مدیریت رستوران که شامل نرمافزار حسابداری نیز میشود، میتواند به طور خودکار فروش روزانه و تمامی موارد حسابداری را ثبت نماید. این ورودی خودکار و دقیق به شما امکان می دهد فوراً گزارش فروش و داده های نیروی کار را مرور کنید و همچنین تجزیه و تحلیل های تجاری داشته باشید. این سیستم نه تنها فرآیند حسابداری رستوران را ساده می کند، بلکه می تواند به شما کمک کند حسابداری خود را تجزیه و تحلیل کنید تا مطمئن شوید که رشد کسب و کار رستوران شما در جهت درست است.
6. افزایش هوش تجاری
از آنجایی که سیستم مدیریت رستوران شما دادهها را از جنبههای مختلف کسبوکارتان ردیابی و جمعآوری میکند، گزارشدهی قابل تنظیم به شما کمک میکند تا بتوانید تصمیم های خود را بر اساس داده های صحیح اتخاذ کنید. در حقیقت این سیستم ها، با مکانیزه کردن تمامی فرآیندها، به شما کمک می کنند تا بر روی کسب و کارتان متمرکز شوید.
با گزارشهای قابل دسترسی از یک داشبورد متمرکز، میتوانید مجوزهایی را برای اعضای مختلف تیم حسابداری، عملیات و مدیران خود تنظیم کنید. با دسترسی به گزارشهای دقیق و بیدرنگ عملکرد رستوران، تیم شما میتواند بر تصمیمات مبتنی بر دادهها برای افزایش فروش، بهرهوری کارکنان و سود تمرکز کند.